Smartcloud

Smartcloud er et Bergensbasert IT selskap som har spesialisert seg på IT drift for små og mellomstore bedrifter. Selskapet ble stiftet som Netpro AS i 2004, men skiftet navn til Smartcloud AS i 2011. Vi er i dag 8 ansatte som har ansvar for driften av IT systemene i mer enn 100 bedrifter. Smartcloud er også leverandør av servere, PC/laptop-er, mobiltelefoner/nettbrett, skjermer og printere og alt annet IT-relatert utstyr.

Smartcloud tilbyr en rekke skybaserte tjenester slik at bedrifter ikke trenger å investere i eller ha ansvar for egen hardware. Data, servere og øvrig utstyr er plassert i brann-, vann- og bombesikkert datasenter på Minde under kontinuerlig overvåking og med redundans ift. nett og strømtilgang. En del kunder ønsker imidlertid å ha egne servere og da setter vi opp overvåking og fjernstyring slik at løsningen er under full kontroll og oppsyn.

Vi vet at mange kunder ønsker faste konsulenter å forholde seg til, som er tilgjengelige også utenfor normal arbeidstid. Smartcloud ønsker å være den nære IT leverandøren som er tilgjengelig og tar godt vare på sine kunder. Vi har som mål å ikke bare levere dagens gode løsninger, men også være tidlig ute og tilby morgendagens løsninger slik at våre kunder kan ligge i forkant på IT siden.

Med Smartcloud på laget kan våre kunder fokusere på sin kjernevirksomhet, mens vi har full fokus på å levere den optimale IT opplevelsen.